Sale!

Weelitter

(1 mnenje stranke)

5.5029.90

Weelitter je vrhunski pesek za mačje stranišče.

Izdelan je iz naravnih sestavin, je bio razgradljiv, okolju prijazen, ne smrdi in odlično vpija neprijetne vonjave. Ne prijema se na tačke, za to ga vaša muca ne bo raznašala po stanovanju. Lepo se sprime v kepice, katere enostavno izločimo in odvržemo v stranišče. Njegova velika prednost je učinkovito in enostavno ločevanje čistih delcev od nečistih. Čisti delci peska se ne nalezejo neprijetnih vonjav, zato peska ni potrebno po določenem času v celoti zavreči in menjati, temveč ga samo dosipamo po potrebi. S tem prihranimo tako čas kot denar, saj je njegov izkoristek popoln.

Weelitter je enostavno izjemen proizvod, preizkušen in potrjen s strani mnogo mačk, širom sveta, ki so ga vzljubile že po eni sami uporabi.

Šifra: weelitter Kategorija:

Teža Ni na voljo
Količina

1 vrečka (popust), 6 vrečk (brezplačna poštnina + popust)

1 mnenje za Weelitter

  1. Jolanda Žarn (preverjena stranka)

    Prvi posip v moji dolgi “karieri” sobivanja z notranjimi mucki, ki je rešil vse težave: se ne oprijema tačk,se ne raznaša po stanovanju, se ne vonja mačjih iztrebkov, dela kepice in lahko se ga meče v wc ljudi.Mene je čisto prevzel, moje 4 mačje rešenčke pa tudi. Hvala vam,resnično sem hvaležna za ta posip.Zelooooo priporočam.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart